Suroviny
Porce: 6 - 8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 499 kJ / 1 314 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,46 g |
Tuky | 19,37 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 527 mg |
Sodík | 323 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 239,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jemná buchta z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8xwg
Moje poznámka
Jemná buchta z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8xwg
Nejnovější recepty
Pizza Valencia
Přidáno před 4 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 8 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 2 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 2 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 4 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 4 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 5 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 5 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 6 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
RenataMaresova před 8 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 8 hodinami
Tématické fráze:
buchta z remosky,
buchta v remosce,
moučníky z remosky,
buchta do remosky,
buchty z remosky,
remoska recepty,
cuketová buchta z remosky,
moučník v remosce,
moučník z remosky,
recepty z remosky,
buchty v remosce,
recepty do remosky,
moučníky v remosce,
buchty do remosky,
remoska recepty moučníky,
recepty v remosce,
moučník do remosky,
remoska moučníky,
bábovka z remosky,
remoska buchta
Suroviny:
vejce,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
kůra citronová,
olej,
mléko,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva
Komentáře (13)
Část těsta jsem obarvila skořicí.
Rychlé a chutné.
Na dotazy bylo odpovězeno, taky děkuji.
Jen si myslím, že přece jen je rozdíl u pečení v troubě a nebo v remosce. Ta remoska peče shora, teplo se přenáší do mísy, ale jde hlavně o ten malý prostor, jak píše žížalka.