Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 013 kJ / 481 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,00 g |
Tuky | 1,00 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 100,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Meruňkový džem z DP
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2GrP
Moje poznámka
Meruňkový džem z DP
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2GrP
Nejnovější recepty
Křehký štrúdl
Přidáno před 44 minutami
Cuketové vafle se smaženým květem
Přidáno před 3 hodinami
Brokolicové mini kuličky jako pohoštění
Přidáno před 4 hodinami
Těstoviny s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Mozzarella grilovaná ve vinném listu
Přidáno před 4 hodinami
Špízy se sýrem v šunce a zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajčatové chutney
BlaV. před 2 hodinami
Švestkový kompot
Backurka před 3 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Mondulka1981 před 4 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 6 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 6 hodinami
Salát Coleslaw
Kristina1 před 7 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Pepajz před 7 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
Pepajz před 7 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
kohpet před 7 hodinami
Jahodové řezy s vanilkovým pudinkem a želatinou
Jitka29 před 7 hodinami
Tématické fráze:
meruňkový džem,
meruňkový džem recept,
merunkovy jam,
domácí merunkový džem,
recept na meruňkový džem,
meruňkový džem z domácí pekárny,
meruňková marmeláda,
džem meruňkový,
meruňkový jam recept,
recept na merunkový jam,
recept meruňkový džem,
meruňkový džem v domácí pekárně,
merunkovy džem v pekárně,
jak udělat merunkový džem,
meruňkový džem z pekárny,
meruňkový džem recepty,
jam z merunek,
jam meruňkový,
recepty merunkový džem,
nejlepší merunkovy džem recept
Suroviny:
meruňky,
cukr želírovací,
kyselina citronová
Komentáře (20)
Já píšu raději MARMELÁDA, protože nevím, jestli mám napsat DŽEM nebo JAM.
http://www.toprecepty.cz/recept/5619-merunkova-mar...
maris:na perníček je meruňková marmeláda ta nej
vloni jsem dělala jak rybízovou,tak dokonce jahodovou,o které se ví,že se ráda kazí,ale vydržely bez úhony v podstatě až do dneška
ale nevadí,zásoby doplníme
Ja som robila džem tento týždeň - v hrnci som rozmixovala tyčovým mixérom marhule a potom podľa návodu na želírovacom cukri, ale tiež to bola rýchlovka...
Ď.