Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 764 kJ / 2 573 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,18 g |
Tuky | 171,56 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 299 mg |
Sodík | 504 mg |
Sůl | 1,16 g |
Sacharidy | 192,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 6. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Trojtěsto, místo lístkového
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y1W
Moje poznámka
Trojtěsto, místo lístkového
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y1W
Nejnovější recepty
Zelenina po čínsku s hlívou a shitake
Přidáno před 7 hodinami
Ostružinové kousky s tvarohem
Přidáno před 10 hodinami
Rychlá květáková polévka
Přidáno před 10 hodinami
Převalovaná meruňková buchta podle Ivety Fabešové
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a květáková kaše (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 23 hodinami
Brambůrky z mikrovlnky
Přidáno 10. 8. 2025 14:52:35
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Osvěžující melounové smoothie
Valis před 33 minutami
Drobenkový koláč
Popelkaa před 1 hodinou
Mrkvové šátečky od Ivety
Hanis před 1 hodinou
Oříšková bábovka
Kattyy před 2 hodinami
Květákový mozeček
mcmiruska před 2 hodinami
Karbanátky s cuketou a uzeným sýrem
Hedvika04 před 2 hodinami
Cuketovo - perníkové muffiny
Hedvika04 před 2 hodinami
Mini Pavlova
Nikijaho před 3 hodinami
Těstovinový salát
RaeRea před 4 hodinami
Mirabelkový sirup
Yvajs před 4 hodinami
Tématické fráze:
slaný závin z lístkového těsta,
slané a sladké šneky babica,
pica šneky,
pica šneci,
lístkové těsto na slano,
slané moučníky,
slané recepty na lístkové těsto,
pica šnek,
pica štrůdl,
tresnovy zavin,
jableční šneci,
lístkoví šneci,
peceni listkoveho testa,
sladké záviny babica,
závin jako lístkový,
listkove sneky,
štrůdl jako lístkový,
slaný lístkový závin,
lístkové těsto slané,
recept na slané šneky
Suroviny:
mouka polohrubá,
tvaroh,
tuk hera,
vejce,
mouka
Komentáře (25)
No jo, no, máte recht... Je to vlastně SKORO totéž
Vůbec jsem neřešil, kdo ten recept napsal dříve a kdo později
Měl jsem na mysli POSTUP a když si ho znovu trošku pozorněji přečtete tak možná seznáte, že když dva dělají totéž tak to ještě neznamená, že je to totéž...
V létě, kdy je spousta padaných šťavnatých jablek, dělám něco jako páj. Těsto rozválím na dvě placky, spodní dám na plech, pomažu rozpuštěným máslem s na ni dám náplň: větší kousky jablek, trochu cukru, prosypat vanilkovým pudinkem, který na sebe váže šťávu, kterou jablka pustí. Přikryjeme druhým plátem, který trochu probodáme vidličkou. při dopékání pomažu rozpuštěným máslem. U nás doma jíme hned, jak je to trochu možné, to znamená, jakmile je jisté, že si nespálíme pusu.