Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 337 kJ / 1 037 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,25 g |
Tuky | 16,98 g |
Vláknina | 32,47 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 77 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 187,47 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z pečených kaštanů a hrušek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kNVK
Moje poznámka
Polévka z pečených kaštanů a hrušek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kNVK
Nejnovější recepty
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 10 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 15 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 17 hodinami
Avokádová pomazánka
Přidáno 21. 8. 2025 18:02:02
Belgické vafle
Přidáno 21. 8. 2025 12:30:38
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové kolínko z papiňáku dopékané v troubě
Slavista62 před 1 hodinou
Kuře na paprice
Aztec před 5 hodinami
Vepřové s rýží z jednoho pekáčku
Sahula před 7 hodinami
Linecký koláč s tvarohem
Zbynek Hladik před 7 hodinami
Cuketové karbanátky s hermelínem
rejt9 před 8 hodinami
Čočka na kyselo
nowaja před 8 hodinami
De Sousa: dort s kokosovým mlékem
Matea před 8 hodinami
Katův šleh po mém
tomanpetr1 před 9 hodinami
Vepřové maso na mrkvi
Spidan75 před 10 hodinami
Broskvový džem
Annanas před 10 hodinami
Tématické fráze:
loupání kaštanů,
polévka z jedlých kaštanů,
polévka z pečených kaštanů,
jak zpracovat hrušky,
úprava hrušek,
tepelna uprava hrušky,
pečené jedlé kaštany recept,
pecene kaštany,
jedle kastany polevka,
jedlé kaštany s hruškou,
recepty z kaštanů,
hruška pečení kaštanů,
loupani pecenych kaštanů,
jak zpracovat pečené kaštany,
loupané pečené jedlé kaštany recepty,
jedlé kaštany loupané,
jak zpracovat jedlé kaštany,
z pecenych kastanu,
zpracovani hrušek,
pečené kaštany recept
Suroviny:
kaštan jedlý,
kořen petržele,
hruška,
citron,
tymián čerstvý,
olej olivový,
vývar zeleninový,
smetana,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (2)