Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 191 kJ / 1 719 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,11 g |
Tuky | 68,62 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 748 mg |
Sodík | 3,46 g |
Sůl | 8,17 g |
Sacharidy | 175,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 5. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchý zapečený květák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o9jY
Moje poznámka
Jednoduchý zapečený květák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o9jY
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 7 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 16 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 20 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 21 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 22 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí větrníky
Nanina před 5 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 7 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 7 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 7 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 7 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 8 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 8 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 9 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 9 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 10 hodinami
Tématické fráze:
zapečený květák se smetanou,
lada hruska zapeceny kvetak,
květák s vajíčkem,
zapečený květák ládi hrušky,
lada hruška květak,
květák podle ládi hrušky,
kvetak s vajicky,
zapečený květák,
květák se smetanou,
zapeceny květak s vejci,
zapečený květák láďa hruška,
zapečený květak s vajičkem,
láďa hruška a jeho recepty kvetak v sekane,
dobry obed z kvetaku,
květák,
zapečený květák podle hrušky,
jednoduchý recept na květák,
květák se sýrem podle ládi hrušky,
kvetak jednoduchy recept,
zapečeni květák
Suroviny:
květák,
brambory,
salám šunkový,
sýr eidam,
vejce,
smetana 12%,
sůl,
pepř,
máslo
Komentáře (6)
A šup tam s bodem
Děkuji za připomenutí, dobrý tip na téměř bezmasý oběd