Těstovinový salát s tuňákem na čínský způsob - bez lepku
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 464 kJ / 589 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,66 g |
Tuky | 43,10 g |
Vláknina | 9,65 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 945 mg |
Sůl | 2,20 g |
Sacharidy | 40,99 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 11. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstovinový salát s tuňákem na čínský způsob - bez lepku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5GzB
Moje poznámka
Těstovinový salát s tuňákem na čínský způsob - bez lepku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5GzB
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 4 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 14 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 19 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 19 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí větrníky
Nanina před 2 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 4 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 5 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 5 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 5 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 5 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 6 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 6 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 7 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 7 hodinami
Tématické fráze:
čínský těstovinový salát,
salát z čínských těstovin,
salát z čínského s tunákem,
salát s tuňákem,
salamy bez lepku,
těstovinový salát s tuňákem,
zálivka bezlepková na těstovinový salát,
těstoviny jako předkrm
Suroviny:
těstoviny rýžové,
tuňák ve vlastní šťávě,
pórek,
cibule,
mrkev,
kapie,
feferonka,
olej olivový,
ocet rýžový,
sirup javorový,
omáčka sojová,
pepř
Komentáře (3)
Chuťově velice zajímavý a moc dobrý. Možná bych příště udělal vic zálivky, tak 1,5-2x tolik, pro výraznější chuť...