Těstovinový salát s tuňákem na čínský způsob - bez lepku
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 464 kJ / 589 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,66 g |
| Tuky | 43,10 g |
| Vláknina | 9,65 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 945 mg |
| Sůl | 2,20 g |
| Sacharidy | 40,99 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 11. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstovinový salát s tuňákem na čínský způsob - bez lepku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5GzB
Moje poznámka
Těstovinový salát s tuňákem na čínský způsob - bez lepku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5GzB
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Fazolový salát s mrkví a párkem
Přidáno před 7 hodinami
Batátová kaše
Přidáno před 9 hodinami
Krkovička s dýňovo-bramborovou kaší
Přidáno před 9 hodinami
Masová směs Mexiko
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí kousky s dýňovým pyré vhodné pro diabetiky
Přidáno před 10 hodinami
Zeleninové pyré s muškátovou dýní
Přidáno před 10 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaná banánová buchta
brtna před 8 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
brtna před 8 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
brtna před 8 hodinami
Babiččina fazolačka
Marierosulkova před 8 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
KetyHu před 9 hodinami
Vepřové plátky s krůtími játry a fazolkami
adelaku před 10 hodinami
Sekaná v anglické slanině
poirotka před 10 hodinami
Pečené brambory s masem a žampióny
Veritaska před 13 hodinami
Křehký jablkový koláč
Potocky před 13 hodinami
Tématické fráze:
čínský těstovinový salát,
salát z čínských těstovin,
salát z čínského s tunákem,
salát s tuňákem,
salamy bez lepku,
těstovinový salát s tuňákem,
zálivka bezlepková na těstovinový salát,
těstoviny jako předkrm
Suroviny:
těstoviny rýžové,
tuňák ve vlastní šťávě,
pórek,
cibule,
mrkev,
kapie,
feferonka,
olej olivový,
ocet rýžový,
sirup javorový,
omáčka sojová,
pepř
Komentáře (4)
Chuťově velice zajímavý a moc dobrý. Možná bych příště udělal vic zálivky, tak 1,5-2x tolik, pro výraznější chuť...