Postup přípravy
Zapneme na stupeň LOW na 14 hodin. Nemusíme hlídat, ideální je táhnout přes noc. Krok 4: Hotový vývar přecedíme do rendlíku, zeleninu vymačkáme přes hustý cedník nebo vyždímáme přes plátýnko. Krok 5: Pak redukujeme varem asi na polovinu. Krok 6: Demi glace necháme vychladit a naplníme silikonovou formu, např. na ledové kostky nebo pralinky. Necháme zamrazit. Krok 7: Zmrzlé porce přendáme do vzduchotěsné krabičky a odebíráme podle potřeby.
Zveřejněno 27. 1. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Demi glace v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/736Gw
Moje poznámka
Demi glace v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/736Gw
Nejnovější recepty
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 3 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno před 19 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:21
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vrstvený salát
Maruna365 před 19 minutami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 1 hodinou
Zelňačka
Veronika_1 před 1 hodinou
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 1 hodinou
Drůbková polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
RenataMaresova před 3 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 4 hodinami
Fazolky s hráškem ve smetanové omáčce se slaninou
Patricia97 před 4 hodinami
Makronky Danča
Malickakucharka před 5 hodinami
Rebarborový koláč
JitkaJS před 6 hodinami
Suroviny:
kost telecí,
oháňka hovězí,
olej olivový,
mrkev,
petržel,
cibule,
bulva celerová,
pórek,
česnek,
máslo,
tymián,
koření nové koření,
pepř,
bobkový list,
protlak rajčatový,
víno červené suché
Komentáře (2)