Postup přípravy
Zapneme na stupeň LOW na 14 hodin. Nemusíme hlídat, ideální je táhnout přes noc. Krok 4: Hotový vývar přecedíme do rendlíku, zeleninu vymačkáme přes hustý cedník nebo vyždímáme přes plátýnko. Krok 5: Pak redukujeme varem asi na polovinu. Krok 6: Demi glace necháme vychladit a naplníme silikonovou formu, např. na ledové kostky nebo pralinky. Necháme zamrazit. Krok 7: Zmrzlé porce přendáme do vzduchotěsné krabičky a odebíráme podle potřeby.
Zveřejněno 27. 1. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Demi glace v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/736Gw
Moje poznámka
Demi glace v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/736Gw
Nejnovější recepty
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 15 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 21 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
MichalS před 1 hodinou
Polévka vinná
Milan.Krimsky před 8 hodinami
Sytá uzená polévka
JiriSeidler před 11 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 13 hodinami
Tvarohová bublanina
HanaHanka před 13 hodinami
Hříbková omáčka
Darwin před 14 hodinami
Extra rychlé lívance
zelenapampeliska před 14 hodinami
Vejce v hořčicové omáčce
Ivyjg před 16 hodinami
Suroviny:
kost telecí,
oháňka hovězí,
olej olivový,
mrkev,
petržel,
cibule,
bulva celerová,
pórek,
česnek,
máslo,
tymián,
koření nové koření,
pepř,
bobkový list,
protlak rajčatový,
víno červené suché
Komentáře (3)