Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 547 kJ / 1 326 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,25 g |
Tuky | 7,70 g |
Vláknina | 17,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,23 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 263,25 g |
Postup přípravy
Povrch uhladíme mokrou rukou, môžeme posypať semienkami.
Znovu zakryjeme a necháme stáť 20 minút. Krok 4: Po uplynutí tejto doby by forma mala byť plná a presunieme ju do rúry rozohriatej na 230 °C. Krok 5: Pečieme 20 minút, potom teplotu znížime na 190 °C a pečieme ďalších 25 minút.
Zveřejněno 2. 12. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlý chléb z formy (bez hnětení)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBoZQ
Moje poznámka
Rychlý chléb z formy (bez hnětení)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBoZQ
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Chlupaté knedlíky z cukety
Přidáno před 8 minutami
Nepečený jahodový dortík
Přidáno před 2 hodinami
Vrabec moravskočeský
Přidáno před 16 hodinami
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno 14. 7. 2025 06:30:03
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno 13. 7. 2025 14:35:01
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno 13. 7. 2025 14:23:11
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečený tvaroh s rybízem nebo jiným ovocem
Velkymlsoun před 22 minutami
Kuřecí špízy
Renata1988 před 6 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Adrienalis před 8 hodinami
Žampiony - snadno a rychle
Kajkajak před 8 hodinami
Meruňkový koláč výborný
Ennia před 13 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
wolfboss před 15 hodinami
Rajčatovo-okurkový salát s mátou
Dasaja před 17 hodinami
Květák pečený v sýrové strouhance
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 17 hodinami
Brokolicový nákyp
Helen.salemiynah před 18 hodinami
Jablíčková rychlovka
Fitulka před 18 hodinami
Suroviny:
voda,
droždí sušené,
cukr,
sůl,
kmín drcený,
mouka hladká,
mouka žitná chlebová,
Komentáře (36)
Rozhodně, ho zbaštíme a bude druhý pokus.
Na vrch nic netreba. Iba stierkou presunies cesto.
Cesto vo forme môžeš nechať aj dlhšie, neutečie. Proste aby forma bola plná a cesto samá bublina.