Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 164 kJ / 1 473 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,59 g |
Tuky | 133,76 g |
Vláknina | 7,88 g |
Cholesterol | 647 mg |
Sodík | 1,28 g |
Sůl | 3,02 g |
Sacharidy | 30,03 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Falešná paštika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Og8N
Moje poznámka
Falešná paštika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Og8N
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 2 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 5 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 6 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 10 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 14 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 24 minutami
Pečená švestková povidla
Verosa před 3 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 3 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 3 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 4 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 5 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 5 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 6 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 7 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 7 hodinami
Tématické fráze:
škvarková paštika,
paštika ze škvarků,
škvarková paštika recept,
paštika ze škvarek,
paštika se škvarky,
škvarková paštiky,
pastika se škvarkama,
paštika se škvarků,
sterilovaná paštika recept,
játrová domácí paštika recepty škvarky,
jfalešná paštika,
recept na paštiku ze škvarků,
falešná škvarková pomazánka,
sterilovaná paštika,
paštika škvarková,
masová paštika sterilovaná recepty,
domácí paštika ze skvarku,
recepty paštika ze škvarků,
škvarková paštika recepty,
paštika z drubežích jater recept
Suroviny:
brambory,
škvarky,
vejce,
cibule,
majonéza,
hořčice dijonská,
okurky sterilované,
koření provensálské,
sůl
Komentáře (5)