Kuřecí trikolora
Kuřecí maso je velmi snadné na přípravu a proto je oblíbenou surovinou. Lze z něj však připravit i velmi netradiční pokrm. Třeba tato tříbarevná nádivka pečená ve formě na chlebíček. Jednotlivé vrstvy jsou dochuceny a dobarveny zeleninou a kořením.
Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 749 kJ / 1 135 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 192,41 g |
Tuky | 29,16 g |
Vláknina | 9,12 g |
Cholesterol | 488 mg |
Sodík | 1,01 g |
Sůl | 2,53 g |
Sacharidy | 23,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 4. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí trikolora
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E2Yg
Moje poznámka
Kuřecí trikolora
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E2Yg
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 6 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 13 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Zapečené barbecue fazole
Přidáno 16. 7. 2025 17:22:43
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno 16. 7. 2025 17:18:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená uzená makrela s cibulí a koprovými brambory
TutenOnen před 4 minutami
Kuskusový salát - tabbouleh
Simona Maskova před 2 hodinami
Brynzová omáčka s brokolicí
Tonja před 2 hodinami
Bublanina s jogurtem
Lucie.. před 2 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
jana.subi před 3 hodinami
Křehký mřížkový koláč
Kristinaaa před 3 hodinami
Cuketové halušky
Saratice před 4 hodinami
Obyčejná hrnková buchta s banány a malinami
Sian5 před 5 hodinami
Pikantní plněné papriky
Pizla před 5 hodinami
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Eva_caramba před 5 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí prsa trikolora,
trikolora recept,
trikolora recepty,
spagety trikolora
Suroviny:
prsa kuřecí,
cibule,
česnek,
smetana,
mrkev,
sýr eidam,
cuketa,
česnek mědvědí,
sůl,
pepř mletý,
kurkuma,
olej
Komentáře (13)