Suroviny pro 1
4
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 456 kJ / 1 304 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 139,04 g |
Tuky | 73,55 g |
Vláknina | 0,70 g |
Cholesterol | 584 mg |
Sodík | 2,68 g |
Sůl | 6,31 g |
Sacharidy | 21,11 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 4. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapr liu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r5yB
Moje poznámka
Kapr liu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r5yB
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 3 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 4 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 12 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 12 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 6 minutami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 16 minutami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 35 minutami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 1 hodinou
Sýrová roláda
Fitulka před 1 hodinou
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 1 hodinou
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 3 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 3 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 11 hodinami
Tématické fráze:
kapr liu,
plátky kapra liu,
kapr liu recept,
ryba liu,
kapr recepty,
čínský kapr,
kapr s rýží,
kapr v čínských receptech,
google recepty na kapra,
půlka kapra,
rybí liu,
plátky liu recept,
pláky kapra liu,
kapr čínský,
rybí plátky liiu,
ryba liu - recept,
youtube recepty kapr,
kapr liu-recept,
recepty na kapra čína recept,
jak připravit půlku z kapra
Suroviny:
kapr,
olej,
rýže,
bílek,
solamyl,
víno bílé,
vývar masový,
pórek,
omáčka sojová,
zázvor,
cukr krupice,
chilli,
ocet vinný bílý,
solamyl,
olej sezamový
Komentáře (10)
http://www.youtube.com/watch?v=dUdjFtT79Wk
Edit:
Špatně jsem četl rcp..., ale odkaz tu ponechám, snad se někomu bude hodit
...a podle čínské klasiky se místo zázvoru prý dává česnek