Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 049 kJ / 251 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,95 g |
| Tuky | 6,96 g |
| Vláknina | 10,75 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 74 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 34,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pórkový bůček z pečícího sáčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LOKw
Moje poznámka
Pórkový bůček z pečícího sáčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LOKw
Nejnovější recepty
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 7 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 8 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 8 hodinami
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno 15. 12. 2025 18:22:09
Belgické lanýže
Přidáno 15. 12. 2025 18:05:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 36 minutami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 57 minutami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 58 minutami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 1 hodinou
Pařížské tyčinky od maminky
KralicekZ před 2 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Wikki před 2 hodinami
Drožďová pomazánka s vločkami
magdalenka před 2 hodinami
Bezlepková vánoční štola
mirka3 před 3 hodinami
Krkovička po staročesku
katadanisova11 před 3 hodinami
Perníčky,které jsou hned měkké
Noumik před 3 hodinami
Tématické fráze:
pečící sáček s kořením,
maso v sáčku v troubě,
priprava masa v sacku,
tandora,
kari v sáčku,
pečící sáčky s kořením,
koření v pečícím sáčku,
pečeme bůček s pleckem,
vepřová roláda v pečícím sáčku,
vepřový buček na porku,
pecici sacek recept,
vepřové tandora,
peceni kotlety v pecicim sacku
Suroviny:
kost,
pórek,
olej,
curry,
zázvor,
česnek
Komentáře (2)
Napadlo mě, že autorka to má z anglické kuchařky a zle to přeložila. Angličtina totižto rozlišuje živé a mrtvé. Živé prase je pig a mrtvé prase je pork... 🐷
A pak jsem si přečetl ingredience... 😁