Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 663 kJ / 158 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,48 g |
Tuky | 11,62 g |
Vláknina | 6,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 9,82 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tofu na katalánský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/59ZA
Moje poznámka
Tofu na katalánský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/59ZA
Nejnovější recepty
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 5 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 9 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 10 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 13 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 17 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 6 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 6 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 6 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 7 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 9 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 9 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 10 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 10 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 10 hodinami
Tématické fráze:
toffu,
tofu na čínský způsob,
jak varit tofu,
jídlo z tofu,
jídla z tofu,
jidlo s tofu,
jidlo s tofu,
recepty z toffu,
jidla s tofu,
jak varit z tofu,
toffu recepty,
recepty s toffu,
co uvarit z tofu,
jak vařit s tofu,
co vařit z tofu,
cizrna po katalánsku,
varit tofu,
maso na katalansky sposob,
jidlo z toffu,
toffu jídlo
Suroviny:
tofu,
olej olivový,
cibule,
zelí čínské,
pórek,
žampióny,
koření grilovací,
kmín drcený,
zázvor,
sůl,
solamyl
Komentáře (3)
Používá se do polévek a pŕívarků.
Do ostatních jídel se přidává kukuřiční škrob. Jednak je dobrý i pro diabetiky, protože obsahuje beta glukany, které regulují hladinu glukozy v krvi a druhak jeho zhoustnutí proběhne i v (jenom) horkém jídle.