Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 305 kJ / 1 507 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 242,00 g |
Tuky | 58,00 g |
Vláknina | 0,50 g |
Cholesterol | 530 mg |
Sodík | 1,28 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 4,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová pečeně na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/92p8
Moje poznámka
Vepřová pečeně na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/92p8
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 6 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 9 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 9 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 12 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 20 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 15 minutami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 1 hodinou
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 2 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 3 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 3 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 5 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
TH před 5 hodinami
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Markeeta před 6 hodinami
Česneková krémová polévka
AnetaHrda před 6 hodinami
Tématické fráze:
veprova pecene,
veprova pecene recepty,
veprova pecene recept,
vepřové maso na tymiánu,
vepřové na tymiánu,
recepty z veprove pecene,
šťavnatá vepřová pečeně,
vepřová pečeně s tymiánem,
recept vepřová pečeně,
veprova pecene v alobalu,
vepřová panenka na tymiánu,
vepřová pečeně s kostí recept,
vepřová pečeně bez kosti recept,
pečeně na tymiánu,
svatecni veprova pecene,
veprova pecene bez kosti recepty,
recept na vepřovou pečení,
babicovy dobroty recepty 12.12.2010,
vepřové maso recepty,
vepřové pečeně
Suroviny:
pečeně vepřová,
olej olivový,
sůl,
pepř,
párek debrecínský,
tymián
Komentáře (11)
Jen se mi zdá 30 min. péct maso vcelku dost málo, ale v alobale jsem ještě nezkoušela. Nu což, uložím a vyzkouším
Pěkný recept