Domácí vlašský salát na chlebíčky
Jako výbornou svačinu si můžeme dát vlašský salát s kouskem dobrého pečiva. Příprava salátu je jednoduchá a rychlá. Potřebujeme jen vařenou zeleninu, šunku, okurky a hořčici a worcestrovou omáčku k dochucení. Všechny chutě spojíme majonézou.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 645 kJ / 2 544 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 66,55 g |
| Tuky | 215,67 g |
| Vláknina | 16,40 g |
| Cholesterol | 508 mg |
| Sodík | 4,98 g |
| Sůl | 12,40 g |
| Sacharidy | 76,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 3. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí vlašský salát na chlebíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nk0xD
Moje poznámka
Domácí vlašský salát na chlebíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Nk0xD
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 8 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 8 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 8 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 8 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 9 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 11 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 11 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 11 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 12 hodinami
Suroviny:
brambory,
majonéza,
šunka,
okurky sterilované,
hrášek,
celer,
mrkev,
hořčice plnotučná,
omáčka worcesterová,
sůl,
pepř mletý,
cukr,
ocet
Komentáře (6)
Moc děkuji Maruško