Chléb naší dědiny
Obyčejný chlebík, přiměřeně nadýchaný i pružný. Proč z naší vesnice (dědiny)? Právě pro tu jeho obyčejnost a zemitost – brambory má dnes téměř každý a na vesnici to platí několikanásobně. Celozrnná nebo grahamová mouka dělá chleba zdravějším a také přirozeně tmavším.
Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 023 kJ / 2 157 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,25 g |
Tuky | 32,95 g |
Vláknina | 24,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 391,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 4. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chléb naší dědiny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxZ2r
Moje poznámka
Chléb naší dědiny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxZ2r
Nejnovější recepty
Linecký koláč s cuketou
Přidáno před 11 hodinami
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 17 hodinami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka vinná
Milan.Krimsky před 5 hodinami
Sytá uzená polévka
JiriSeidler před 7 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
Rennna před 10 hodinami
Tvarohová bublanina
HanaHanka před 10 hodinami
Hříbková omáčka
Darwin před 10 hodinami
Extra rychlé lívance
zelenapampeliska před 10 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
olivka před 12 hodinami
Vejce v hořčicové omáčce
Ivyjg před 12 hodinami
Suroviny:
voda,
olej,
mouka hladká,
mouka žitná chlebová,
mouka,
brambory,
sůl,
kmín drcený,
droždí čerstvé
Komentáře (3)