Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chléb naší dědiny

Obyčejný chlebík, přiměřeně nadýchaný i pružný. Proč z naší vesnice (dědiny)? Právě pro tu jeho obyčejnost a zemitost – brambory má dnes téměř každý a na vesnici to platí několikanásobně. Celozrnná nebo grahamová mouka dělá chleba zdravějším a také přirozeně tmavším.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 200 min Doba přípravy: 200 min

200 min (200 min příprava)

10. 4. 2024 11:54

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Nutriční hodnoty

Energie9 023 kJ / 2 157 kcal
Bílkoviny61,25 g
Tuky32,95 g
Vláknina24,10 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 18 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy391,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento a další moje recepty najdete na mém webu www.pekarnomanie.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen

11. 4. 2024 11:27

Marie Svarcova: ano, v téhle smutné době začalo péct hodně lidí, i třeba naprostých začátečníků - což mi dělalo radost :-) Spousta z nich pak pokračovala dále, i když chodili do práce :yes::yes:

Marie Svarcova Marie Svarcova

10. 4. 2024 15:24

:-):-):yes::yes: Chléb s bramborami jsem zkoušela v době "covidové" to se hodně peklo doma, nemám pekárnu ale i ručně dělaný byl moc dobrý a dlouho vláčný. :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: voda, olej, mouka hladká, mouka žitná chlebová, mouka, brambory, sůl, kmín drcený, droždí čerstvé

TopRecepty.cz

Chléb naší dědiny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qxZ2r