Veky se špaldou
Těsto na veky je tmavší a malinko, ale příjemně pevnější díky použité celozrnné špaldové mouce. Dobře se tvaruje i peče a nakrájené krajíčky s bohatší slanou oblohou, která je tvořená pomazánkou, sýry i šunkou drží svůj tvar tak, jako je zapotřebí.
Suroviny pro 2 kusy
2kusy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 245 kJ / 2 449 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,85 g |
Tuky | 71,69 g |
Vláknina | 39,72 g |
Cholesterol | 56 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,01 g |
Sacharidy | 375,16 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 4. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Veky se špaldou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1w4Vj
Moje poznámka
Veky se špaldou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1w4Vj
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 5 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 5 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 5 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 5 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 5 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 7 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 7 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 9 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 11 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 11 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 11 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 12 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 12 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 13 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 13 hodinami
Suroviny:
voda,
sladěnka,
droždí čerstvé,
mouka hladká,
voda,
jogurt bílý,
sádlo,
cukr,
sůl,
mouka špaldová celozrnná,
mouka hladká,
voda
Komentáře (3)