Sýrová pomazánka s pestem z medvědího česneku
Medvědí česnek se svojí aromatickou vůní láká ke sběru zejména na začátku jara. Můžeme si z něj připravit mnoho různých pokrmů. V tomto receptu připravíme pesto z jeho listů, s ořechy a sýrem. To pak použijeme do lahodné sýrové pomazánky.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 662 kJ / 2 548 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,44 g |
Tuky | 223,30 g |
Vláknina | 17,50 g |
Cholesterol | 185 mg |
Sodík | 8,47 g |
Sůl | 20,75 g |
Sacharidy | 31,49 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 4. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sýrová pomazánka s pestem z medvědího česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YE5Vp
Moje poznámka
Sýrová pomazánka s pestem z medvědího česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YE5Vp
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 5 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 5 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 5 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 18 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 20 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 14 minutami
Pizza Valencia
Alena194 před 16 minutami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Tom_Krupa před 20 minutami
Pizza šneci z domácího těsta
Qw13 před 1 hodinou
Cizrnová polévka s mangoldem a zeleninou
Masula před 1 hodinou
Bábovka s povidly
jvsjvrj před 1 hodinou
Jahodový džem
Jolinka před 1 hodinou
Hovězí (kližka) na houbách
mb130 před 1 hodinou
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
UnholyKetty před 2 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Veronika.Hrozna před 2 hodinami
Suroviny:
sýr smetanový,
sýr strouhaný,
máslo,
majonéza,
pesto z medvědího česneku,
sůl,
pepř mletý,
zdobení,
pečivo,
list medvědího česneku,
sůl,
olej olivový,
mandle loupané,
parmazán
Komentáře (4)