Sýrová pomazánka s pestem z medvědího česneku
Medvědí česnek se svojí aromatickou vůní láká ke sběru zejména na začátku jara. Můžeme si z něj připravit mnoho různých pokrmů. V tomto receptu připravíme pesto z jeho listů, s ořechy a sýrem. To pak použijeme do lahodné sýrové pomazánky.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 662 kJ / 2 548 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 94,44 g |
| Tuky | 223,30 g |
| Vláknina | 17,50 g |
| Cholesterol | 185 mg |
| Sodík | 8,47 g |
| Sůl | 20,75 g |
| Sacharidy | 31,49 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 4. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sýrová pomazánka s pestem z medvědího česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YE5Vp
Moje poznámka
Sýrová pomazánka s pestem z medvědího česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YE5Vp
Nejnovější recepty
Staročeský kuba
Přidáno před 20 minutami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 41 minutami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 5 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno před 22 hodinami
Medové kuličky
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové kostky po bratislavsku
BinaSa před 20 minutami
Bílkový chlebíček
Jajav před 1 hodinou
Zelná polévka strýce Jiřího
Vaha 1972 před 2 hodinami
Zapečená krkovička se žampiony a zakysanou smetanou
Ivet88 před 3 hodinami
Jemné kokosové cukroví
Verunkavh před 3 hodinami
Klášterské řezy
Anickamanicka před 4 hodinami
Vánoční štola z tvarohového těsta
Hanina_ před 5 hodinami
Vánoční cukroví
fragolina před 11 hodinami
Brambory s vůní mandlí
Fitulka před 15 hodinami
Bílkový chlebíček s kandovaným ovocem
Ututatise před 16 hodinami
Suroviny:
sýr smetanový,
sýr strouhaný,
máslo,
majonéza,
pesto z medvědího česneku,
sůl,
pepř mletý,
zdobení,
pečivo,
list medvědího česneku,
sůl,
olej olivový,
mandle loupané,
parmazán
Komentáře (5)