Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 305 kJ / 1 507 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 242,00 g |
Tuky | 58,00 g |
Vláknina | 0,50 g |
Cholesterol | 530 mg |
Sodík | 1,28 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 4,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová pečeně na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/92p8
Moje poznámka
Vepřová pečeně na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/92p8
Nejnovější recepty
Cuketová pomazánka
Přidáno před 1 hodinou
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 1 hodinou
Mini vaflový špíz
Přidáno před 4 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 12 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 14 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
trepka před 4 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Walina1301@gmail.com před 5 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 10 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 12 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 14 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 14 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 15 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 16 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 18 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 19 hodinami
Tématické fráze:
veprova pecene,
veprova pecene recepty,
veprova pecene recept,
vepřové maso na tymiánu,
vepřové na tymiánu,
recepty z veprove pecene,
šťavnatá vepřová pečeně,
vepřová pečeně s tymiánem,
recept vepřová pečeně,
veprova pecene v alobalu,
vepřová panenka na tymiánu,
vepřová pečeně s kostí recept,
vepřová pečeně bez kosti recept,
pečeně na tymiánu,
svatecni veprova pecene,
veprova pecene bez kosti recepty,
recept na vepřovou pečení,
babicovy dobroty recepty 12.12.2010,
vepřové maso recepty,
vepřové pečeně
Suroviny:
pečeně vepřová,
olej olivový,
sůl,
pepř,
párek debrecínský,
tymián
Komentáře (11)
Jen se mi zdá 30 min. péct maso vcelku dost málo, ale v alobale jsem ještě nezkoušela. Nu což, uložím a vyzkouším
Pěkný recept