Zapečený květák se sýrem a pršutem ve smetaně
Květák je surovina, z které lze vykouzlit různorodá a velmi chutná jídla. Zapečený květák podle tohoto receptu je jedním z nich. O sytost a lahodnost v tomto pokrmu se postará množství sýra, pršutu a smetanové zálivky.
Postup přípravy
Vsypeme horký květák z trouby, promícháme a dáme do zapékací mísy. Navrch posypeme druhou polovinu sýru s pršutem a dáme na 10-15 minut zapéct dozlatova. Krok 4: Podáváme posypané nasekanou pažitkou. Můžeme doplnit čerstvou zeleninou nebo kopečkem zakysané smetany.
Zveřejněno 9. 7. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečený květák se sýrem a pršutem ve smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOQYB
Moje poznámka
Zapečený květák se sýrem a pršutem ve smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOQYB
Nejnovější recepty
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 1 hodinou
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 13 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 19 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 20 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 20 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelňačka mojí babičky
Fitulka před 39 minutami
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 10 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 10 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 12 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 12 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 12 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 13 hodinami
Pařížské tyčinky od maminky
KralicekZ před 14 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Wikki před 14 hodinami
Suroviny:
květák,
máslo,
sůl,
pepř mletý,
smetana zakysaná,
smetana ke šlehání,
sýr gouda,
pršut,
pažitka
Komentáře (7)