Polévka z „máslových” fazolí
Talíř polévky s fazolemi a klobásou hravě nahradí plnohodnotný oběd a může být i sytou „chlapáckou” večeří. Stačí den předem namočit fazole a druhý den věnovat pár minut vaření. Uspokojivým výsledkem si můžete být jisti.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 150 kJ / 2 426 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,30 g |
Tuky | 106,67 g |
Vláknina | 66,93 g |
Cholesterol | 252 mg |
Sodík | 2,58 g |
Sůl | 6,05 g |
Sacharidy | 225,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 7. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z „máslových” fazolí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73Xl8
Moje poznámka
Polévka z „máslových” fazolí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73Xl8
Nejnovější recepty
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 2 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 2 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 3 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 3 hodinami
Tartaletky ve tvaru čtverce s krémem a ovocem
Přidáno před 3 hodinami
Piškotové kousky s krémem z mascarpone
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketa Bezděk
ivka 125 před 1 hodinou
Borůvkový máslový koláč
martiline před 2 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 2 hodinami
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 3 hodinami
Španělská polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 5 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 5 hodinami
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 7 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 8 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
Jan Nemec před 8 hodinami
Suroviny:
fazole,
voda,
slanina,
sádlo,
cibule,
mouka hladká,
paprika sušená sladká,
bobkový list,
koření nové koření,
sůl,
pepř mletý,
brambory,
klobása,
smetana 33%,
saturejka,
majoránka čerstvá,
česnek
Komentáře (9)
Bôb je niečo úplne iné, také ploché svetlohnedé fazule so silnou šupkou. Momentálne doma bôb nemám, zvyknem iba uvariť a vytláčame rovno do úst. Pred pár rokmi som aj sadila, zelený chutí ako hrášok.
Tyhle obrovské fazole, které jsem použila v receptu, jsem ale zatím nikde v Česku nekoupila. Je to škoda, protože jsou opravdu lahodné!