Bulgur s pečenou dýní, cuketou a žampiony
Na první pohled to může vypadat obyčejně, restovaná zelenina s bulgurem, ale opak je pravdou. Upečené kořeněné kostky dýně spojíme s vařeným bulgurem a toto duo skvěle doplní na másle restovaná cuketa se žampiony, které provoněl ještě česnek.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 738 kJ / 1 610 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,21 g |
Tuky | 99,99 g |
Vláknina | 29,04 g |
Cholesterol | 38 mg |
Sodík | 64 mg |
Sůl | 0,05 g |
Sacharidy | 141,52 g |
Postup přípravy
pečenou dýni a podáváme poházené natrhanými lístky omyté petrželky.
Zveřejněno 16. 9. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bulgur s pečenou dýní, cuketou a žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRo4J
Moje poznámka
Bulgur s pečenou dýní, cuketou a žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRo4J
Nejnovější recepty
Fenykl restovaný s cuketou a rajčátky
Přidáno před 2 hodinami
Polévka z červených paprik
Přidáno před 8 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou a smetanou
Přidáno před 10 hodinami
Bezinkový sirup
Přidáno před 10 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Přidáno před 10 hodinami
Aronie griotka a sirup
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 1 hodinou
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 1 hodinou
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 3 hodinami
Domácí kečup
zuzik8 před 3 hodinami
Plněné papriky
Cernousek před 3 hodinami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 3 hodinami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 3 hodinami
Čínská "červená" polévka
Macca155 před 4 hodinami
Milouškovy oblíbené broskvové řezy
iveta.kroul před 5 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařovaného těsta-jednoduché
Jitule_m před 5 hodinami
Suroviny:
dýně hokkaido,
olej olivový,
koření čubrica,
česnek granulovaný,
bulgur,
voda,
sůl,
olej olivový,
cibule červená,
cuketa,
česnek,
žampióny,
máslo,
Komentáře (6)
Měj se…