Krenex
Z křenu mixovaného spolu se solí, octem, olejem, cukrem a trochou vody vytvoříme výborné a pořádně ostré dochucovadlo, které skvěle doplní klobásku, pečené maso nebo dodá říz omáčce.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 877 kJ / 449 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 12,20 g |
Vláknina | 10,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,52 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 73,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krenex
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jR7B
Moje poznámka
Krenex
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jR7B
Nejnovější recepty
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 1 hodinou
Nejlepší povidla
Přidáno před 6 hodinami
Vepřová panenka na žampionech se špenátem
Přidáno před 10 hodinami
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 20 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 20 hodinami
Čínské nudle s mletým masem
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pomazánka z hokkaido dýně, s pažitkou a křenem
ZboSy před 16 minutami
Těsto na pizzu
Irenag před 26 minutami
Hráškový krém z konzervy
Atairka před 1 hodinou
Housky nebo rohlíky
Ilunka před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
Pajuse před 2 hodinami
Asijský salát s rýžovými nudlemi
TondaJ před 2 hodinami
Zdravé banánové palačinky ze dvou ingrediencí
Miloslavasejkorova před 2 hodinami
Chutné vafle
olivkao2015 před 3 hodinami
Masové koule na žampionech
Ellinnka1 před 3 hodinami
Salát Coleslaw
Hypnos před 5 hodinami
Tématické fráze:
uchování křenu,
krenex,
domácí křenex,
jak uchovat křen,
krenex domaci recept,
jak uchovat nastrouhaný křen,
jak uchovat strouhaný křen,
zavařování křenu,
recept na křenex,
jak vyrobit krenex,
jak zavařit kren,
uchování nastrouhaného křenu,
uchovávání křenu,
křenex recept,
křenex domácí,
křen uchování,
jak uchovat čerstvý křen,
křen zavařování,
vejmrda,
křen strouhaný recepty
Suroviny:
křen,
voda,
sůl,
ocet,
olej,
cukr
Komentáře (40)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
TIP: plním do sklinek pod zaplou digestoří a takz je to bez pláče!
http://miric.unas.cz
Nastrouhal jsem ho na robotu a potom ještě mix.
Musím moc krát poděkovat za recept