Rybí polévka Halászlé
Rybí polévku má většina z nás spojenou s obdobím Vánoc. Polévku Halászlé, původem z Maďarska, ocení všichni milovníci ryb a můžete si ji uvařit kdykoliv v průběhu roku. Připravovat ji nemusíte pouze z kapra, můžete použít i jiné rybí maso.
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí polévka Halászlé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2YvV
Moje poznámka
Rybí polévka Halászlé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2YvV
Nejnovější recepty
Krevety
Přidáno před 17 hodinami
Dýňové lívanečky
Přidáno před 21 hodinami
Pečená kuřecí křídla se sýrovým dipem, bramborami a paprikou
Přidáno před 21 hodinami
Strouhaná jablka ve vlastní šťávě
Přidáno před 23 hodinami
Květáková polévka
Přidáno 25. 9. 2025 11:02:01
Tažený jablečný závin podle I. Fabešové
Přidáno 25. 9. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřový plátek na cibulce
dedektonik před 32 minutami
Kuře pečené v máslové marinádě
Helenka1993 před 49 minutami
Buchta Rafaelo
Helenka1993 před 55 minutami
Domácí bramboračka
radekfiala před 1 hodinou
Segedínský guláš
coolbinsz před 1 hodinou
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
KrisZaezemi před 2 hodinami
Ořechový pletenec
skahanka před 2 hodinami
Jablečný koláček
Majkaa před 3 hodinami
Lehký jablečný moučník
renali před 3 hodinami
Losos s černou čočkou
Paion před 3 hodinami
Suroviny:
kapr,
cibule,
máslo,
rajče loupané,
zelenina kořenová,
sůl,
pepř celý,
koření nové koření,
paprika sušená sladká,
petrželka,
máslo,
mouka hladká
Komentáře (2)