Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 325 kJ / 317 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,04 g |
Tuky | 22,68 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 298 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 2,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kanadský bramborák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mj3
Moje poznámka
Kanadský bramborák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mj3
Nejnovější recepty
Nepečený makový koláč
Přidáno před 5 hodinami
Oblíbená žemlovka
Přidáno před 14 hodinami
Jablečný koláč se skořicí
Přidáno před 14 hodinami
Těstoviny s dýní a rajčaty
Přidáno před 15 hodinami
Cuketovo-brokolicová polévka
Přidáno 5. 9. 2025 10:03:03
Kuřecí kousky s domácí omáčkou à la Uncle Ben’s
Přidáno 5. 9. 2025 08:08:20
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové kostky s hořčicí
Janazam před 17 minutami
Žemlovka jako od babičky
Janazam před 19 minutami
Banánové lívance
David Salamánek před 52 minutami
Cibulové chutney (čatní)
beruna1 před 57 minutami
Krkovička po farářsku
Sahula před 59 minutami
Moje špagety
Stefi.f před 1 hodinou
Rychlý švestkový koláč
Vykoad před 1 hodinou
Gulášová polévka s párky
Radekz před 1 hodinou
Čočka na kyselo
Radekz před 1 hodinou
Vepřová pečeně se směsí hub a majoránkou
Marketka13 před 1 hodinou
Tématické fráze:
kedlubnový bramborák,
salko recepty,
recepty-bramborák,
kynutý bramborák na plech do trouby,
kynutý bramborák na plech,
nejlepší bramborák na plech,
nejlepší kynutý bramborák,
bramborák na plech bez mouky,
bramborák z chleba,
bramboráky v troubě na plechu,
jednoduchý bramborak,
bramborák v troubě bez mouky,
patizon jako bramborak,
co uvařit z hokaida,
vynikajici bramborak na plech,
bramborak jako priloha,
jidla z cukyne,
bramboráky-recept,
bramborák v troubě na plechu,
jak ohřát uzené maso
Suroviny:
brambory,
chléb bílý,
sůl,
pepř,
vejce,
česnek,
majoránka,
mouka hladká
Komentáře (5)