Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 311 kJ / 1 986 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 134,68 g |
Tuky | 124,20 g |
Vláknina | 15,73 g |
Cholesterol | 405 mg |
Sodík | 1,13 g |
Sůl | 2,60 g |
Sacharidy | 78,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené cannelloni s masovou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pgkV
Moje poznámka
Zapečené cannelloni s masovou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pgkV
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 58 minutami
Belgické vafle
Přidáno před 6 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 9 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 10 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špagety v nivě
Routilka před 40 minutami
Cuketový koláč s ovocem
Kratule před 41 minutami
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 2 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 3 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 3 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 3 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 3 hodinami
Cuketové placičky s ovesnými vločkami
Globus před 4 hodinami
Tématické fráze:
caneloni,
caneloni plněné masem,
riscossa recept,
canelloni recept,
zapečené caneloni,
plněné caneloni,
caneloni recept,
canelloni,
těstoviny cannelloni,
plnené cannelloni,
zapecene canelloni,
canneloni,
canelony,
plněné canneloni,
canelloni recepty,
recept na caneloni,
zapečené torteliny,
plněné canelloni,
canneloni recept,
recept caneloni
Suroviny:
cannelloni,
maso mleté,
olej,
cibule,
česnek,
protlak rajčatový,
bazalka čerstvá,
koření oregáno,
sůl,
pepř mletý,
rajče,
mouka hladká,
cibulka jarní,
žampióny,
víno bílé suché,
máslo,
mouka hladká,
mléko,
květ muškátový,
sýr nastrouhaný,
sůl
Komentáře (29)
Plnění nakonec není nijak hrozné, recept nechávám v oblíbených na čestném místě.Prima obměna lasagní.+9
recept jsem dnes delal podle receptu Mirči a chutnalo to výborně... jen envím, co jsem udělal špatně, že jsem spodní řadu měl zespod takovou tvrdší..
Canneloni také různě plnívám, zkusím i podle Tebe. Podobně dělám lasagne, takže úspěch zaručen (a bodík pro Tvůj recept taky). Díky za inspiraci