Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 967 kJ / 948 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 82,86 g |
| Tuky | 30,12 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 698 mg |
| Sodík | 405 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 83,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z osolených vajec, mouky, oleje, koření a sekaných bylinek ušleháme těstíčko, ve kterém namáčíme porce filé.
Krok 2: Usmažíme je v oleji, připadně můžeme porce ryby vložit do vymaštěné zapékací formy, zalít těstíčkem a zapéct v troubě.
Zveřejněno 21. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Filé v rozmarýnovém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ngz
Moje poznámka
Filé v rozmarýnovém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ngz
Nejnovější recepty
Jednohubky s krabí pomazánkou
Přidáno před 10 hodinami
Linecké perníkové koláčky s povidly a mandlemi
Přidáno před 10 hodinami
Domácí skořicové sušenky
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové na kmínu podle ČSN
Přidáno před 13 hodinami
Sachr cukroví
Přidáno před 14 hodinami
Zeleninová roláda se sýrem a šunkou
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pizza šneky z listového těsta
LincolnRhyme před 5 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
MarcelaH. před 5 hodinami
Květákové placičky
Valis před 6 hodinami
Rajská omáčka od maminky
Viktorka :) před 7 hodinami
Pečené kuře
Kajkajak před 8 hodinami
Dušená rýže
Kajkajak před 8 hodinami
Gazpacho jak ho dělám já
Sahula před 10 hodinami
Gaspacho - vychlazená španělská polévka
Sahula před 10 hodinami
Masarykovo cukroví
slacja před 10 hodinami
Tématické fráze:
ryba v těstíčku,
mražené filé,
těstíčko na ryby,
těstičko na rybu,
mražené filé z lososa,
ryby v těstíčku,
ryba v těstíčku recept,
priprava mrazene ryby,
mražená ryba,
rybi file v testicku,
ryby file v testicku,
příprava zmrazených ryb,
mražene rybí file,
příprava mražených ryb,
mražené ryby recepty,
bylinkové těstíčko,
recept ryba v těstíčku,
zmrazené filé,
příprava filé,
file ryba
Suroviny:
ryba,
petržel,
mouka polohrubá,
olej,
vejce,
pepř,
rozmarýn,
sůl
Komentáře (2)