Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 622 kJ / 2 300 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,99 g |
Tuky | 29,43 g |
Vláknina | 29,53 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,22 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 437,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pšenično-žitný chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ1A
Moje poznámka
Pšenično-žitný chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZ1A
Nejnovější recepty
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 8 hodinami
Karamelové řezy s pudinkem a krémem z tvarohu
Přidáno před 8 hodinami
Plněné cuketové květy
Přidáno před 9 hodinami
Pizza košíčky
Přidáno před 15 hodinami
Švestková povidla s kořením
Přidáno 22. 8. 2025 21:02:48
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno 22. 8. 2025 20:45:32
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechové kostky s karamelovým krémem
Danna před 4 hodinami
Salám v sýrovém těstíčku
Mummy46 před 5 hodinami
Tvarohové řezy - hrnečkové
Vytvarnik před 7 hodinami
Jablečné koláče
Merylas před 8 hodinami
Aljašská treska s koprovou omáčkou
ZboSy před 8 hodinami
Vaječný salát s řapíkatým celerem
ZboSy před 8 hodinami
Rychlovka z krabích tyčinek
Klar98 před 8 hodinami
Pomazánka z hokkaido dýně, s pažitkou a křenem
ZboSy před 8 hodinami
Pečená švestková povidla
Houska68 před 8 hodinami
Rajčatový salát s hermelínem a šunkou
Matlasak před 8 hodinami
Tématické fráze:
rasce,
pohankovo žitný chléb,
žitný chléb,
slovenský chléb,
co je rasce,
slovensky rasca,
žitný chléb recept,
chleb zitny,
slovenský chleba,
slovensky rasce,
recept na žitný chléb,
žitný chléb v domácí pekárně,
slovensky chleb recept,
povidla z domácí pekárny,
pohankovo zitny chleba,
co je slovensky rasce,
rasce slovenský,
co je to rasce,
recept žitný chléb,
domácí pekárna žitný chléb
Suroviny:
voda,
olej,
med,
sůl,
anýz,
kmín celý,
kůra pomerančová,
mouka polohrubá,
mouka žitná,
droždí
Komentáře (5)