Zeleninová polievka s krupicou 1
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 397 kJ / 95 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,08 g |
Tuky | 0,80 g |
Vláknina | 9,12 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 170 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 13,28 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zeleninu očistíme, nakrájame na kocky alebo nahrubo nastrúhame. Dánme uvariť do osolenej vody. Krupicu zľahka nasucho opečieme a pridáme do polievky. Nakoniec pridáme nasekanú petržlenovú vňať a už nevaríme.
Zveřejněno 5. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninová polievka s krupicou 1
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRyr
Moje poznámka
Zeleninová polievka s krupicou 1
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRyr
Nejnovější recepty
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 4 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 7 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 9 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 11 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 14 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno 20. 10. 2025 20:08:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 2 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 4 hodinami
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 4 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 4 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mirrika před 4 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 5 hodinami
Rajská omáčka (jednoduchá a rychlá)
VeronikaRob před 5 hodinami
Vločkový nákyp s jablky neboli jablkový vločkovec
Masulka1967 před 7 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
FranTisket před 7 hodinami
Tématické fráze:
zeleninová polivka,
jak nasucho opečeme krupici,
kremova zeleninova krupickova polevka,
polevka s krupicou,
recept na krupicu,
recepty za 20min
Suroviny:
mrkev,
petržel,
celer,
sůl,
nať petrželová
Komentáře (2)