Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 027 kJ / 245 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,34 g |
Tuky | 15,29 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 204 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 7,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové maso na bramborách a květáku v římském hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8qE3
Moje poznámka
Vepřové maso na bramborách a květáku v římském hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8qE3
Nejnovější recepty
Mini vaflový špíz
Přidáno před 1 hodinou
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 10 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 12 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 15 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 15 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
trepka před 2 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Walina1301@gmail.com před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 8 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 10 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 12 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 12 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 12 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 14 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 15 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 16 hodinami
Tématické fráze:
co uvařit z vepřového masa,
římský hrnec recepty,
guláš v římském hrnci,
kotlety v rimskem hrnci,
maso na květáku,
vepřové kotlety v římském hrnci,
maso na bramborách,
jak zpracovat květak,
řimský hrnec,
vše o bramborách,
vepřové maso recepty,
recepty pro římský hrnec,
římský hrnec guláš,
recepty v římském hrnci,
co uvařit z květáku,
co uvařit s vepřového masa,
recepty z vepřového masa v římském hrnci,
maso v římském hrnci,
co uvařitv římském hrnci,
římský hrnec recepty brambory a maso
Suroviny:
brambory,
krkovice vepřová,
květák,
cibule,
vejce,
olej,
sýr tvrdý,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (12)