Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 139 kJ / 989 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 85,47 g |
| Tuky | 58,24 g |
| Vláknina | 4,00 g |
| Cholesterol | 1,18 g |
| Sodík | 2,27 g |
| Sůl | 5,34 g |
| Sacharidy | 28,80 g |
Postup přípravy
Na talířích pak každou porci posypeme petrželkou a strouhaným sýrem.
Zveřejněno 20. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečený květák na divoko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6837
Moje poznámka
Zapečený květák na divoko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6837
Nejnovější recepty
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 1 hodinou
Grinchův elixír
Přidáno před 15 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 18 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 19 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka III
Marcela.Ma. před 1 hodinou
Kapří hranolky
loing před 10 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 10 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 10 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 10 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 11 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 12 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 12 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 12 hodinami
Tématické fráze:
zapeceny kvetak,
květák recepty,
zapečený květák recepty,
zapeceny kvetak recept,
recepty z květáku,
květák jako příloha,
recept na kvetak,
recept na zapečený květák,
recepty na kvetak,
recepty zapečený květák,
zapečený květák s bramborem,
recepty na zapečený květák,
recepty s květákem,
kvetak na všechny způsoby,
květák na kari,
zapečený květák s bramborama,
květákové recepty,
nalozeny kvetak,
květák,
recept z květáku
Suroviny:
květák,
salám,
sýr nastrouhaný,
cibule,
olej,
česnek,
vejce,
omáčka sojová,
koření kari,
chilli,
zázvor,
petrželka,
kapie,
pepř,
sůl
Komentáře (10)