Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 705 kJ / 646 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,73 g |
Tuky | 30,29 g |
Vláknina | 16,93 g |
Cholesterol | 115 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 2,48 g |
Sacharidy | 66,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní vepřové plátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/581v
Moje poznámka
Pikantní vepřové plátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/581v
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 5 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 6 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 15 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 1 hodinou
Špenátová polévka
brtna před 3 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 3 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 4 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 4 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 4 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 5 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 6 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 7 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 7 hodinami
Tématické fráze:
vepřové plátky recept,
vepřové plátky,
pikantní vepřový plátek,
vepřové plátky recepty,
recepty vepřové plátky,
naložene veprove platky,
recept na vepřové plátky,
vepřový plátek recept,
pikantní veprove,
recept vepřový plátek pikantní,
dušené vepřové plátky,
rychlé vepřové plátky,
recept vepřové plátky,
pikantní vepřové nudličky,
dušený vepřový plátek,
vepřové plátky na,
vepřový plátek,
recepty z vepřových plátků,
pikantní vepřové maso,
co vařit v pátek
Suroviny:
maso vepřové,
cibule,
pórek,
lusk paprikový,
česnek,
salám gothaj,
vývar hovězí,
rajče,
smetana zakysaná,
protlak rajčatový,
kečup sladký,
paprika sušená sladká,
kmín drcený,
mouka hladká,
olej olivový,
pepř,
sůl
Komentáře (10)
Nechcel som tým snahu autrorky receptu znevážiť.
Len som napísal môj osobný názor.
Já na tom také nic pikantního nevidím, ale dochutit se dá vždycky....
Aké je potom moje sklamanie, keď všetko "pikantní" je "1 lžíce ostřejšího kečupu".
Pri tom množstve mäsa, červenej papriky (vždy je sladká), rajčín, smotany a ešte aj múky na zahustenie, je jedlo stále vhodné aj pre novonarodené deti.
Význam slova "pikantní" v češtine je presne ten istý ako "pikantný" v slovenčine.
Nepochybujem o výbornej chuti receptu až na to "pikantní".
Ilonko, to uvař, jistě budeš pochválená