Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zeleninové kuře z PH

Hodnocení receptu je 4,9 (18×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Iljusa Iljusa

Snadný

Doba přípravy 420 min Doba přípravy: 420 min

420 min (420 min příprava)

Suroviny

Porce: 6 - 8

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 179 kJ /
760 kcal
Bílkoviny18,30 g
Tuky12,96 g
Vláknina44,16 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 615 mg
Sůl1,28 g
Sacharidy92,06 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kuře umyjeme, osušíme, naporcujeme a opečeme (já rovnou v kameninové nádobě). Vyndáme na talíř, opečeme zeleninu nakrájenou na kousky. Krok 2: Vložíme opět do PH maso, zeleninu, bylinky, koření, sůl, zalijeme 200 ml vína. Krok 3: Hrnec zapneme na LOW zhruba na 8 hodin, nebo High na 4 hodiny. Pro "křupavost" masíčka lze maso dopéci ještě cca 15 minut v troubě.

Zveřejněno 21. 6. 2009

Poznámka autorky Iljusa

Všimla jsem si, že je zde rubrika "pomalý hrnec", ráda vložím receptík.

Nevařím v něm dlouho, ale nemohu se jej vynachválit.

Tento recept najdete také na: http://www.zdravavarecka.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zeleninové kuře z PH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/y8WR

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zeleninové kuře z PH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/y8WR

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Jdu na to:yes:

bodík udělen,vypadá to luxusně:-D:-D:-!:yes::yes:

Yanull do toho jdu:yes::yes:Bodík letí:yes:Už se těším až ho budu dělat;-)

také vlastním PH takže vyhledávám recepty pro tento hrnec a mam úplně ten samy a jsem s ním nadmíru spokojena. sedmý bodík pro Tebe :yes:

Taky parádička!:yes: Mám v oblíbených a ty pilně vkládej recepty z pomalého hrnce. Jsou opravdu lákavé!:-p
Boďka!:yes:

Já si pořád říkám, sakra PH, co to je? PH faktor nějaký nebo co?:-D:-)) A on to je pomalý hrnec:-D No, tak ten nemám, ale co není, může být. Vypadá to opravdu skvěle, ale já po včerejšku jsem nějak plná.:-( Ne teda, že bych se nějak přejedla, ale trošku mne trápí zažívání. To nic nemění na tom, že máš plus, sakra, je tady tolik dobrůtek nových:-p:yes:+

Ilonko, máš to krásný a božsky nafocený postup. Měli jsme opravdu podobný oběd, ale přílohu máme každá jinou:-D Už letí, kdo:-?přece bodík:yes:

Iljušo, máš moc pěkně nafocený postup, fakt paráda:yes::yes::yes: +

Nádhera, sice nemám PH, ale to není rozhodně na závadu :-p;-):yes:

Nádherné forky a podle ingrediencí musí být výsledná chuť opravdu vynikající.:-pBodík:yes:

Tématické fráze:
kuře se zeleninou, kuře v ph, kuře z pomalého hrnce, pečené kuřecí maso s brambory, kuře z ph, zeleninové kuře, kuře na zelenině, kuře na zelenině recept, kure na zelenine z pomalého hrnce, kuře na zeleno, kure se zeleninou v pomalem hrnci, recepty z kuřete a zeleniny, recepty z ph, ph faktor, šunkové koleno, pomalý hrnec kuře, kuře v pomalém hrnci, kuře z bramborama v pomalém hrnci, kure na zelenine pomalý hrnec recepty, kuře na zeienine v ph

Suroviny:
kuře, brambory, mrkev, celer, petržel, žampiony sterilované, olej olivový, petrželka, paprika, cibule, česnek, sůl, pepř, koření provensálské, víno bílé

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu