Suroviny
Porce: 6 - 8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 179 kJ / 760 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,30 g |
Tuky | 12,96 g |
Vláknina | 44,16 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 615 mg |
Sůl | 1,28 g |
Sacharidy | 92,06 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kuře umyjeme, osušíme, naporcujeme a opečeme (já rovnou v kameninové nádobě). Vyndáme na talíř, opečeme zeleninu nakrájenou na kousky.
Krok 2: Vložíme opět do PH maso, zeleninu, bylinky, koření, sůl, zalijeme 200 ml vína.
Krok 3: Hrnec zapneme na LOW zhruba na 8 hodin, nebo High na 4 hodiny. Pro "křupavost" masíčka lze maso dopéci ještě cca 15 minut v troubě.
Zveřejněno 21. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninové kuře z PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y8WR
Moje poznámka
Zeleninové kuře z PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y8WR
Nejnovější recepty
Staročeské čápy s mákem, švestkami a zakysanou smetanou
Přidáno před 3 hodinami
Piškotové řezy s tvarohovým krémem a ostružinovým přelivem
Přidáno před 3 hodinami
Grilované masovo-zeleninové špízy s bouchaným bramborem
Přidáno před 3 hodinami
Grilované zeleninové placičky
Přidáno před 4 hodinami
Řepné palačinky s tvarohovým krémem a ovocem
Přidáno před 4 hodinami
Dort zlatá cihla
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krkovička z trouby
Viera19@seznam.cz před 59 minutami
Džem z červeného rybízu
douver před 2 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z pánve
pesmax před 2 hodinami
Ostružinový džem
ivona.gresova@seznam.cz před 3 hodinami
Plněné papričky podle mé babičky
k.chytka@gmail.com před 4 hodinami
Provensálská vepřová kýta
E. J. K. před 4 hodinami
Staročeský bedlový kuba
NIDEC před 4 hodinami
Zapečené brambory s patizonem
Kohykovci před 5 hodinami
Výborný banana bread
formankovaadel před 8 hodinami
Tvarohová náplň (nádivka)
JanaBerckova před 8 hodinami
Tématické fráze:
kuře se zeleninou,
kuře v ph,
kuře z pomalého hrnce,
pečené kuřecí maso s brambory,
kuře z ph,
zeleninové kuře,
kuře na zelenině,
kuře na zelenině recept,
kure na zelenine z pomalého hrnce,
kuře na zeleno,
kure se zeleninou v pomalem hrnci,
recepty z kuřete a zeleniny,
recepty z ph,
ph faktor,
šunkové koleno,
pomalý hrnec kuře,
kuře v pomalém hrnci,
kuře z bramborama v pomalém hrnci,
kure na zelenine pomalý hrnec recepty,
kuře na zeienine v ph
Suroviny:
kuře,
brambory,
mrkev,
celer,
petržel,
žampiony sterilované,
olej olivový,
petrželka,
paprika,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř,
koření provensálské,
víno bílé
Komentáře (11)
Boďka!