Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 041 kJ / 1 205 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,08 g |
Tuky | 72,90 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 552 mg |
Sodík | 857 mg |
Sůl | 2,11 g |
Sacharidy | 19,52 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Filé pečené se smetanou a hořčicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oY4Y
Moje poznámka
Filé pečené se smetanou a hořčicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oY4Y
Nejnovější recepty
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 8 hodinami
Skořicové podkovy
Přidáno před 17 hodinami
Jedlé balíky slámy
Přidáno 22. 10. 2025 06:20:03
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečný koláč s karamelem
Nikijaho před 15 minutami
Švestkový crumble
olgaja před 40 minutami
Jednoduchý domácí chleba
Pavel1987 před 52 minutami
Kyselica a řízky z růžovek
Kajkajak před 1 hodinou
Hraběnčiny francouzské brambory
Nebe1276 před 1 hodinou
Pomazánka z ricotty a sušených rajčat
katka.gregor@gmail.com před 2 hodinami
Nejrychlejší hřibová omáčka
KrisZaezemi před 4 hodinami
Kuřecí nudličky s ananasem
Libotovska před 5 hodinami
Dýňová polévka s pórkem
Majka214 před 6 hodinami
Pangasius pod parmazánovou dečkou
poirotka před 7 hodinami
Tématické fráze:
pecene file,
zapečené filé se smetanou,
filé pečené v troubě,
filé v troubě,
pečené rybí file,
pečene file v troube,
rybí file pečené v troubě,
file pecene,
pečené filé recept,
pečené filety,
pečené rybí filety,
pečené rybí filety v troubě,
zapečené filé s hořčicí,
pečení filé,
zapečené rybí filé se smetanou,
rybí filé na hořčici,
recept file v troube,
rybí filé se smetanou,
pečené file recepty,
rybí filé zapečené se smetanou
Suroviny:
filet rybí,
smetana sladká,
hořčice,
máslo,
sůl,
pepř,
šťáva citronová,
nať petrželová,
tuk
Komentáře (5)