Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 041 kJ / 1 205 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,08 g |
Tuky | 72,90 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 552 mg |
Sodík | 857 mg |
Sůl | 2,11 g |
Sacharidy | 19,52 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Filé pečené se smetanou a hořčicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oY4Y
Moje poznámka
Filé pečené se smetanou a hořčicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oY4Y
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 9 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 2. 9. 2025 20:17:14
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno 2. 9. 2025 20:08:14
Salát z pečených rajčat
Přidáno 2. 9. 2025 16:28:03
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Belgické vafle
ne.honzula12 před 2 hodinami
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 2 hodinami
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 3 hodinami
Domácí kečup
Mistrova před 4 hodinami
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 5 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 5 hodinami
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 8 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 8 hodinami
Buchta Rafaelo
Alicia8 před 8 hodinami
Špenátová polévka s mlékem
Kajkajak před 9 hodinami
Tématické fráze:
pecene file,
zapečené filé se smetanou,
filé pečené v troubě,
filé v troubě,
pečené rybí file,
pečene file v troube,
rybí file pečené v troubě,
file pecene,
pečené filé recept,
pečené filety,
pečené rybí filety,
pečené rybí filety v troubě,
zapečené filé s hořčicí,
pečení filé,
zapečené rybí filé se smetanou,
rybí filé na hořčici,
recept file v troube,
rybí filé se smetanou,
pečené file recepty,
rybí filé zapečené se smetanou
Suroviny:
filet rybí,
smetana sladká,
hořčice,
máslo,
sůl,
pepř,
šťáva citronová,
nať petrželová,
tuk
Komentáře (5)