Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 317 kJ / 1 988 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,58 g |
| Tuky | 85,64 g |
| Vláknina | 20,00 g |
| Cholesterol | 281 mg |
| Sodík | 314 mg |
| Sůl | 0,64 g |
| Sacharidy | 257,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablkový koláč č.4
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZXg
Moje poznámka
Jablkový koláč č.4
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZXg
Nejnovější recepty
Likérové kávy
Přidáno před 8 sekundami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 1 hodinou
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 1 hodinou
Kapr na křenu
Přidáno před 16 hodinami
Medové hvězdičky
Přidáno před 17 hodinami
Likérové cukroví
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
LUCAH před 58 minutami
Kokosové tyčinky špaldové
80Katerina.M před 1 hodinou
Vánoční bramborový salát se sojanézou
puppystaff1993 před 11 hodinami
Celerová pomazánka s nádechem česneku
Olympus před 11 hodinami
Šlehačkové cukroví
KekkyPetra před 11 hodinami
Vánočka II
Sojkal před 12 hodinami
Citronové rohlíčky
Terka39 před 13 hodinami
Nejlepší nadýchané muffiny
VerunkaBerunka před 14 hodinami
Uherská pěna
Daami před 15 hodinami
Tématické fráze:
jablkový koláč s tvarohem,
jablkové růže z listového těsta,
koláč jablka tvaroh,
hrnkový jablkový koláč,
jablkovi kolač,
jablkovy kolac hrnkovy,
hrnkový jablečný koláč,
recept na jablkový koláč,
jablkový koláč,
jableč koláč,
hrnkový koláč s tvarohem,
jablkovy hrnkovy kolac,
jablkový koláč bez mléka,
hrnková jablkovy kolac,
makovo jablkovy kolač,
recepty jablkový koláč,
listový koláč s jablky a zakysanou smetanou,
jablkový koláč z lístového těstaze zakysanou smetanou,
jablkoví koláč z lístového těsta,
jablecny moucnik hrnkovy
Suroviny:
těsto listové,
jablko,
šťáva citronová,
rozinky,
cukr skořice,
tvaroh,
mléko,
vejce,
cukr
Komentáře (4)