Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 626 kJ / 628 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,22 g |
Tuky | 38,89 g |
Vláknina | 9,96 g |
Cholesterol | 77 mg |
Sodík | 1,36 g |
Sůl | 3,50 g |
Sacharidy | 30,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rajčata plněná brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mlG
Moje poznámka
Rajčata plněná brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mlG
Nejnovější recepty
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 8 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 9 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno 20. 8. 2025 04:40:10
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno 19. 8. 2025 22:56:11
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 56 minutami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 2 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 2 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 2 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 2 hodinami
Cuketové placičky s ovesnými vločkami
Globus před 3 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
humlovatereza před 3 hodinami
Sladkokyselá čínská kuřecí polévka
MarcelaPa před 4 hodinami
Tématické fráze:
rajče zážitky na jednom místě,
plněná rajčata,
plnene rajcata,
rajče fotky,
rajčata recepty,
rajčata s bryndzou,
cuketa plněná bryndzou,
jak nazdobit rajče,
rajčata bryndza,
studená kuchyně plněná rajčata,
top recepty s brynzy,
recept na plnena rajcata,
kuřecí s bryndzou a sušenými rajčaty,
recepty z bryndzy a rajčata,
brynza za studena,
plnena rajcata sunkovou penou,
recepty z brynzy,
plnena rajčata s bryndzou,
prajčata plněná bryndzou recept,
jak nazdobyt rajce
Suroviny:
rajče,
cibule,
víno hroznové,
brynza,
jogurt bílý,
pažitka
Komentáře (4)