Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 347 kJ / 1 039 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,16 g |
Tuky | 21,22 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 444 mg |
Sodík | 279 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 161,83 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažené ovoce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2vkP
Moje poznámka
Smažené ovoce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2vkP
Nejnovější recepty
Zabaglione s jahodami
Přidáno před 12 hodinami
Drůbeží játra na rajčatech s opečenou polentou
Přidáno před 17 hodinami
Spicy chicken tenders
Přidáno před 18 hodinami
Jednoduché řezy s kakaovým krémem
Přidáno před 21 hodinami
Toast à la turecká vejce cilbir
Přidáno 31. 5. 2025 12:12
Brambory v pažitkové omáčce se sýrem
Přidáno 30. 5. 2025 15:37
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté tlačené koláčky
Teruli před 3 hodinami
Rebarborový koláč s tvarohem a skořicí
martiline před 10 hodinami
Krkovička na houbách sušených a nakládaných
MarcelaPa před 11 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Irena_Hrr před 12 hodinami
Rychlý čočkový salát
Cejenka před 12 hodinami
Medová kuřecí prsa
Gustavo před 12 hodinami
Omáčka z hlívy ústřičné
Renefer před 13 hodinami
Jahodová zmrzlina
Vilem1 před 13 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Cejenka před 14 hodinami
Rychlé tvarohové knedlíky
Jana Jurikova před 15 hodinami
Tématické fráze:
teplé ovoce,
smažené hrušky,
smazena hruska,
teplé ovoce recept,
teplé hrušky,
teplý banán,
smažené ovoce v těstíčku,
těstíčko na smažené ovoce,
sladké těsto na smažení,
smažený jablka,
smazena sladka jidla,
hruska v těstičku,
ovoce hrušky recepty,
jablka v palačinkovém těstě,
teplá hruška,
teple ovoce recepty,
ovoce hruška recepty,
těstíčko na ovoce,
ovoce smažené v těstíčku,
hruška ovoce
Suroviny:
jablko,
meruňky,
broskve,
hruška,
banán,
žloutek,
bílek,
sůl,
cukr,
mouka hladká,
mléko,
olej,
cukr moučkový,
skořice
Komentáře (5)