Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 337 kJ / 319 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,28 g |
Tuky | 1,98 g |
Vláknina | 30,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 211 mg |
Sůl | 0,48 g |
Sacharidy | 33,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí vývar s brokolicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wmAR
Moje poznámka
Kuřecí vývar s brokolicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wmAR
Nejnovější recepty
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 5 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 8 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 10 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 12 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 15 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno 20. 10. 2025 20:08:03
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 3 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 5 hodinami
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 5 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 5 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mirrika před 5 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 6 hodinami
Rajská omáčka (jednoduchá a rychlá)
VeronikaRob před 6 hodinami
Vločkový nákyp s jablky neboli jablkový vločkovec
Masulka1967 před 8 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
FranTisket před 8 hodinami
Tématické fráze:
kureci vyvyar,
recepty s brokolicou,
kuřecí vývar,
polievka brokolica,
kuřecí vývar s brokolicí,
polevka kureci vyvar,
jídlo s brokolicou,
recpet,
vývar recept,
kuracia polievka s kuracej zmes,
kuracia polievka,
vývar,
brokolice s vývarem,
drubeží polévka s brokolicí,
polievka s kuracej zmesi,
jídla z brokolicou,
recepty 7137,
vývar recept+brokolice,
recpety z brokolice,
brokolice recpety
Suroviny:
skelet kuřecí,
mrkev,
kedlubna,
brokolice,
nať celerová,
pepř celý,
sůl,
vegeta
Komentáře (2)