Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 337 kJ / 319 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,28 g |
Tuky | 1,98 g |
Vláknina | 30,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 211 mg |
Sůl | 0,48 g |
Sacharidy | 33,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí vývar s brokolicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wmAR
Moje poznámka
Kuřecí vývar s brokolicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wmAR
Nejnovější recepty
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno před 10 hodinami
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno 13. 7. 2025 14:35:01
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno 13. 7. 2025 14:23:11
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Makový dortík
Přidáno 12. 7. 2025 18:37:15
Grilované maso v černém pivu
Přidáno 12. 7. 2025 18:29:14
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí na divoko pro pamětníky
wolfboss před 43 minutami
Rajčatovo-okurkový salát s mátou
Dasaja před 3 hodinami
Květák pečený v sýrové strouhance
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 3 hodinami
Brokolicový nákyp
Helen.salemiynah před 3 hodinami
Jablíčková rychlovka
Fitulka před 4 hodinami
Fazolová polévka s uzeným masem
Kajkajak před 4 hodinami
Perník z cukety
Pechova.veronika84 před 5 hodinami
Linecká kolečka III.
Panova před 5 hodinami
Plněné papričky podle mé babičky
Lennulinka před 6 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
Vlasti80 před 9 hodinami
Tématické fráze:
kureci vyvyar,
recepty s brokolicou,
kuřecí vývar,
polievka brokolica,
kuřecí vývar s brokolicí,
polevka kureci vyvar,
jídlo s brokolicou,
recpet,
vývar recept,
kuracia polievka s kuracej zmes,
kuracia polievka,
vývar,
brokolice s vývarem,
drubeží polévka s brokolicí,
polievka s kuracej zmesi,
jídla z brokolicou,
recepty 7137,
vývar recept+brokolice,
recpety z brokolice,
brokolice recpety
Suroviny:
skelet kuřecí,
mrkev,
kedlubna,
brokolice,
nať celerová,
pepř celý,
sůl,
vegeta
Komentáře (2)