Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 305 kJ / 312 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,65 g |
Tuky | 8,18 g |
Vláknina | 11,98 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 279 mg |
Sůl | 0,61 g |
Sacharidy | 40,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka "Spokojenka"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KZlz
Moje poznámka
Polévka "Spokojenka"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KZlz
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 6 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 22 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 22 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno 2. 9. 2025 16:28:03
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Belgické vafle
ne.honzula12 před 9 minutami
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 26 minutami
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 1 hodinou
Domácí kečup
Mistrova před 2 hodinami
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 3 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 3 hodinami
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 5 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 6 hodinami
Buchta Rafaelo
Alicia8 před 6 hodinami
Špenátová polévka s mlékem
Kajkajak před 6 hodinami
Tématické fráze:
jakou uvařit polévku,
jakou polévku dnes uvařit,
jakou polevku,
spokojenka,
jakou polévku uvařit,
jakou dnes polévku,
polívka spokojenka,
jakou polivku dnes uvařit,
jakou nejlepši polevku uvařit,
jakou polivku,
jakou polevku dnes,
kvetak porek mrkev polevka recept,
polívka spokojenka recept,
pollevku jakou dnes,
polevka-spokojenka,
porek mrkev krupička polévka,
jaou dnes polévku,
spokojenka recept,
recept na polevku se surovn co doma najdeme,
kvetakova polevka v pomalem hrnci
Suroviny:
voda,
masox,
brambory,
zelenina,
krupice dětská,
vejce,
kmín celý,
česnek,
koření
Komentáře (5)