Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 663 kJ / 158 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,48 g |
| Tuky | 11,62 g |
| Vláknina | 6,70 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 7 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 9,82 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tofu na katalánský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/59ZA
Moje poznámka
Tofu na katalánský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/59ZA
Nejnovější recepty
Rychloštrúdl
Přidáno před 2 hodinami
Máslová dýně
Přidáno před 3 hodinami
Kakaový perník s marmeládou
Přidáno před 3 hodinami
Strakatý řez s jablky
Přidáno před 5 hodinami
Kolínka s vajíčkem
Přidáno před 6 hodinami
Domácí nudle s krůtím masem a paprikami
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řezy ORGASMUS
VerkaDvorakova před 35 minutami
Krkovička z trouby
bint2103 před 38 minutami
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Cadule před 42 minutami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
Hana1234 před 1 hodinou
Kakaový olejový korpus na dort
Mart1neek před 1 hodinou
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
Machachar před 1 hodinou
Medovníková roláda
vagundova před 2 hodinami
Labužnický králík na smetaně
LumirDavid před 2 hodinami
Krkovička pečená po staročesku
Lida.Rose před 2 hodinami
Krémová pórková polévka
minitka111 před 3 hodinami
Tématické fráze:
toffu,
tofu na čínský způsob,
jak varit tofu,
jídlo z tofu,
jídla z tofu,
jidlo s tofu,
jidlo s tofu,
recepty z toffu,
jidla s tofu,
jak varit z tofu,
toffu recepty,
recepty s toffu,
co uvarit z tofu,
jak vařit s tofu,
co vařit z tofu,
cizrna po katalánsku,
varit tofu,
maso na katalansky sposob,
jidlo z toffu,
toffu jídlo
Suroviny:
tofu,
olej olivový,
cibule,
zelí čínské,
pórek,
žampióny,
koření grilovací,
kmín drcený,
zázvor,
sůl,
solamyl
Komentáře (3)
Používá se do polévek a pŕívarků.
Do ostatních jídel se přidává kukuřiční škrob. Jednak je dobrý i pro diabetiky, protože obsahuje beta glukany, které regulují hladinu glukozy v krvi a druhak jeho zhoustnutí proběhne i v (jenom) horkém jídle.