Suroviny
Porce: 3 kusy asi po 260 g
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 423 kJ / 2 252 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,90 g |
Tuky | 68,11 g |
Vláknina | 16,51 g |
Cholesterol | 54 mg |
Sodík | 1,26 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 344,64 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pšeničné klasy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G5P8
Moje poznámka
Pšeničné klasy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G5P8
Nejnovější recepty
Losos na smetaně s cuketou podle ČSN
Přidáno před 53 minutami
Cottage sendvič
Přidáno před 2 hodinami
Spaghetti s Lučinou, anglickou slaninou a ředkvičkami
Přidáno před 14 hodinami
Špízy se sýrem a cuketou
Přidáno před 17 hodinami
Cuketová pomazánka s česnekem a sýrem, vhodné i pro diabetiky
Přidáno před 21 hodinami
Salát z pečených paprik
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zbojnický guláš
Slavista62 před 1 hodinou
Malinové řezy
Silvie.Gemini před 2 hodinami
Ananasové řezy s mascarpone
Niconihax před 2 hodinami
Rajčatový salát s Nivou a bazalkou
Mamma před 3 hodinami
Letní zeleninová polévka s fazolkami
PavelLajcok před 4 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Markeeta před 10 hodinami
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
JanaPisova před 10 hodinami
Salát z kedlubny, mrkve a ředkviček
Petra970 před 11 hodinami
Domácí kmínový chleba
Petra970 před 11 hodinami
Rybízový jogurtový bezlepkový koláč
verisovakristyna před 12 hodinami
Tématické fráze:
klasy,
co je klaso,
klaso,
klasa,
klaso recepty,
dožínkový koláč,
domácí pekárny diskuze,
sušené klasy,
jak vypada klas,
recepty klaso,
co je to klaso,
klasa recepty,
klas pekárna,
jak vypada zitny klas,
recepty z klasa,
pocet seminek v klasu,
dožinkový dort,
dožínkové koláče,
topklas,
mouky domaci pekarna
Suroviny:
voda,
cukr,
droždí,
sádlo,
mouka celozrnna pšeničná,
mouka hladká,
sůl,
koření na americké brambory,
vejce,
Komentáře (28)
A mě neúspěch téměř vždy "nakopne" k dalšímu pokusu.....
Ale moc ti děkuju za kompliment...
Eli, nemyslím si, že zrovna ty bys něco pokazila, upeč a jsem si jistý, že výsledek bude dokonalý, jako všechny tvé výtvory na Topkách
Vezmeš nůžky a svrchu a zároveň šikmo bagetu ustříhneš až k plechu (zástřih) - na fotce je směr střihu vidět. Pak lísteček vezmeš a vychýlíš ho směrem doprava. Ustříhneš další a ten vychýlíš doleva.....a takhle až do konce bagety. Lístky budou mířit na obě strany, ale ty je vlasně stříháš pořád stejně, stejným směrem.