Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 986 kJ / 1 431 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 326,20 g |
Tuky | 14,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 770 mg |
Sodík | 770 mg |
Sůl | 1,96 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pivní sýr v kuřecí obálce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3Q2Q
Moje poznámka
Pivní sýr v kuřecí obálce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3Q2Q
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 37 minutami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 1 hodinou
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 4 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 5 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 13 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 1 hodinou
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 1 hodinou
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 1 hodinou
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 2 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 2 hodinami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 2 hodinami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 4 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 4 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 12 hodinami
Tématické fráze:
babicovy dobroty 24.10.2009,
pivní sýr,
babicovy dobroty recepty 24.10.2009,
babicovy recepty 24.10.2009,
babicovy dobroty dnes 24.10.2009,
co se smradlavym s hermelínem,
sýr na opékání,
úprava pivního sýru,
tepelna+uprava+z+pivniho+syru,
jak vypada pivni syr,
jak upravit romadur,
jak upravit kuřecí zad.čtvrtky,
šlehaný pivní sýr,
pivni syry,
syr co tece,
babicovy dobroty brokolice sýrové omáčce,
co z pivniho syru,
výborný pivní sýr,
tepelná úprava romaduru,
úprava pivního sýra
Suroviny:
prsa kuřecí,
sýr pivní,
sůl,
pepř,
olej,
mouka hladká
Komentáře (18)
Zítra mám v plánu udělat šlehané bifteky od druhé Janinky, vše mám nachystané, tak snad budu pohybuschopná...
Hezký večer a děkuji za poslané body
Tento recept jsem vždy dělala jen s hermelínem, pivní sýr byl dnes premiéra. Ale má to velmi kladný dopad na naši kuchyni - přestože mi sýr při opékání na několika místech vytekl, v kuchyni to cítit není a tudíž se přestávám bát tepelné úpravy romaduru, syrečků a jiných milovaných pochutinek.
Až mě přestanou bolet záda a budu mít čas a náladu, vyhledám si všechny "voňavé" recepty zde a poukládám k realizaci...
Díky za body!!