Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 450 kJ / 2 259 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 70,23 g |
| Tuky | 33,48 g |
| Vláknina | 22,94 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,51 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 407,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Grahamový kváskový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BrOn
Moje poznámka
Grahamový kváskový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BrOn
Nejnovější recepty
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 12 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 12 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 13 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 13 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 9 hodinami
Honzovy kynuté buchty
RenataMaresova před 9 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 12 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 12 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 12 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 13 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 13 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 14 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 14 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 14 hodinami
Tématické fráze:
grahamový chléb,
grahamový chleba,
grahamovy chleb recept,
recept na grahamový chleba,
grahamův chléb,
recept na grahamový chléb,
grahamový chleba recept,
recept grahamový chleba,
grahamový chléb z domácí pekárny,
recept grahamový chleb,
grahamová mouka,
recept na kváskový chléb z pekárny,
grahamový chléb z kvásku domácí pekárny,
grahamův chleba,
chléb z grahamové mouky,
chléb,
kváskový chleba-recept,
grahamovy chlieb,
kváskový chléb z domácí pekárny,
kváskový celozrnný chléb recept
Suroviny:
kvas žitný,
voda,
mouka grahamová,
mouka hladká,
olej,
sůl,
kmín celý,
kvasnice,
solamyl
Komentáře (9)
Všem děkuji za uznání. Pekárnu mám teprve od posledních Vánoc, stále se učím. Průběžně jsem začala používat kromě semínek, která miluje moje dcera, třeba vločky (hodí se na zahuštění řidšího těsta), otruby a syrovátku (pro zdraví) nebo naposledy solamyl - prý zlepšuje kynutí.