Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 740 kJ / 3 762 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,14 g |
Tuky | 69,10 g |
Vláknina | 25,76 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 5,26 g |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 691,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Litý perník Bohumila
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nR1R
Moje poznámka
Litý perník Bohumila
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nR1R
Nejnovější recepty
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno před 1 hodinou
Lišky na špeku, pečená dýně s květákem a volská oka (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 5 hodinami
Řízky z pýchavky
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno 4. 8. 2025 16:57:15
Houbová omeleta
Přidáno 4. 8. 2025 12:00:03
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
Přidáno 4. 8. 2025 07:24:33
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Afrika řezy
dadmilka před 38 minutami
Cuketová pochoutka
marunda před 1 hodinou
Vdolečky
gabrielamachova23 před 1 hodinou
Salát ze salátových okurek
alan.h před 1 hodinou
Lečo se smaženými vejci
stosmi před 3 hodinami
Švestkové knedlíky
Irena1984 před 5 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Irena1984 před 5 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
VeruHat před 5 hodinami
Americké okurky
Ala17 před 7 hodinami
"Znojemský" nálev na okurky
Ala17 před 7 hodinami
Tématické fráze:
litý perník,
litý medový perník recept,
litý perník recept,
perník litý,
lité perníkové těsto,
domácí litý perník,
lity pernik na plech,
perník s džemem,
vláčný hrnkový perník na plech,
recept na litý perník,
litý perník s jablky,
litý perník s citronovou polevou,
proč se perník jmenuje perník,
recepr na perník,
rychlý litý perník,
recept litý perník,
nejlepší litý perník,
jablkový koláč se špaldovou moukou,
medový lity pernik,
nejlepší perník na plech
Suroviny:
mouka hladká,
cukr,
olej,
skořice,
kakao,
soda jedlá,
vejce,
mléko,
povidla švestková
Komentáře (11)
To musí být příšerně přeslazené!