Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Knedla s vejci II.

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

20 min (20 min tepelná úprava)

23. 10. 2010 12:37

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 749 kJ / 657 kcal
Bílkoviny32,55 g
Tuky51,53 g
Vláknina5,40 g
Cholesterol 983 mg
Sodík 358 mg
Sůl0,74 g
Sacharidy14,24 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: všeobecne známy recept v mojej úprave.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Roman

30. 11. 2013 13:11

Já jsem myslel, že je to tady o jídle.......

Koubkova Koubkova

27. 10. 2010 12:05

:-K:yes:Tohle bych vůbec neřešila, chceme si uvařit ,nebo se hádat,

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

25. 10. 2010 09:18

Opravujem sa na cz som registrovaná skutočne od 28. 12. 2009, relatívne dlho a na sk. pôsobím od 01.03.2010:-))

Zlatka

24. 10. 2010 19:54

Hm, tak paní sama neví, od kdy kde je. Tak to už je úplně přesčas.

zizala zizala (moderátorka)

24. 10. 2010 18:50

Zlatka: to je od paní Iboly nepravdivý údaj. Tato paní má registraci zde už 28. 12. 2009 :-!:-O:-O

Zlatka

24. 10. 2010 18:46

Paní Meszarosovabolya, od 1.3. jste tady? :-S Hmmm, tak to už je dost dlouho:-//

hm

23. 10. 2010 21:26

Mráz kopřivu nespálí.
(Saturnin)

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

23. 10. 2010 20:11

Dakujem za bodíky a milé, duchaplné komentáre každému:-))

spagetka spagetka

23. 10. 2010 18:03

ידפּס אָן שולד, וואַרפן שטיין - Kdos bez viny, hoď kamenem

maris maris

23. 10. 2010 18:01

Alea iacta est - Kostky jsou vrženy

Moshe

23. 10. 2010 17:54

Alea iacta est.

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

23. 10. 2010 17:47

Eliza, Merylas, Spagetka, kde ste prosím vzali, že som písala o žížalke? Chcete tvrdiť, že žížalka je jediná Jarka na topkách? Ja sa Jarke - žížalke nemám za čo ospravedlniť, ja som jej ničím neublížila. To by ste mali hádam urobiť Vy všetci, ktorí ste sa o to tak pekne postarali, vrátane anonymov. Mne sa ospravedlňovať nemusíte, nestojím o to.Dostatočne ste sa odprezentovali Vy samy. Inak nie som tu najnovšia, som na cz. od 1.3.2010 a za celý čas som niečo ako Vy nespravila. Nemám problém sa ospravedlniť verejne, ale musím vedieť komu a za čo. :-!Jarka, je mi naozaj ľúto, že Ti ublížili, ale ja som to nebola.:-))

Eliza Eliza

23. 10. 2010 17:14

Jarko, já vím, že to naštve, ale zkus to ignorovat. Vždyť tě tu všichni máme rádi a vážíme si práce, kterou pro Topky děláš...:-K:-K:-). Úsměv...;-)

Ivina Ivina

23. 10. 2010 17:10

;-(:-//

Merylas Merylas (moderátorka)

23. 10. 2010 16:52

Žížalo, nikdo jiný Tě nejmenoval a nepodezíral, jen autorka tototo receptu. Když toto obvinění napsala veřejně, tak by měla taky veřejně sdělit, jak na tohle přišla. Přece nejde jen tak obvinit nějakého uživatele! Když něco nevím na sto procent, tak to nemůžu tvrdit "nahlas". Jsem sama zvědavá na vysvětlení:-(

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: knedla s vajíčkem domácí knedla knedla ve vajíčku knedla s vejcem bramborová knedla knedla knedla s vejci recepty na knedlík s vejci knedle s vajíčkem knedlíky s vejci jinak knedle s vejci knedlík s vejci jinak knedlíky s vejci zapecena knedla knodla s vejci bramborová knedla recept knedla z vejcem příprava knedlí knedla s recept knedla s vejci

Suroviny: knedlík houskový, vejce, cibule, sůl, slanina uzená, olej, máslo, paprika čerstvá zelená, paprika čerstvá červená

TopRecepty.cz

Knedla s vejci II.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/g2jD