Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cizrnová polévka s červenou čočkou

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lucasinka Lucasinka

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie276 kJ /
66 kcal
Bílkoviny2,05 g
Tuky0,12 g
Vláknina3,55 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 7 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy13,35 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na másle zpěníme drobné pokrájenou šalotku (cibuli), přidáme na kostičky pokrájenou bramboru a cizrnu. Krok 2: Zarestujeme a zalijeme vývarem. Krok 3: Přidáme hrst čočky a vaříme dokud kostky brambor nejsou měkké. Krok 4: Vše rozmixujeme, dochutíme česnekem, soli, pepřem.

Zveřejněno 1. 5. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/K8wr

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/K8wr

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

i proto posledni dobou polevky mixuju, aby nebylo uplne videt, co v tom vsechno je :-D

Mńam :-p:-p:yes::yes:, jo aže musíme občas do svých milovaných poloviček vrazit něco zdravého, mi povídej - u mě to je na román:-O:-)):-)):-K:-p:yes:

Jani, muzes ji uplne vynechat. Davam ji tam jen abych do pritele dostala par zdravych veci, protoze on cocku jinak vubec neji. Taky tim trochu zahustis polevku a staci to vsechno povarit jen 10-15 minut.

Hmmm, zase jedna zajímavá polévka, jen ta červená čočka.. nedala by se použít i klasická? Té bych měla tak akorát a cizrnu taky;-)

Lucka, výborný recept, cícer môžeme v akejkoľvek podobe :yes: Ukladám a máš bodík + 4

Tématické fráze:
indická polévka z červené čočky, indická cizrnová polévka, cizrnova polevka, indická polévka s cizrnou, recepty s červenou čočkou, polévka cizrnová, indická polévka z cizrny, cizrna recepty polévky, cizrnová polévka recept, dýňová polévka s cizrnou, cizrnový guláš, indické polévky, cizrna do polévky, cizrnová indická polévka, cizna s červenou čočkou, cizrnová pol, indická polévka z červené čočky se zázvorem, cizrnova polevka s paprikou, dýňová polévka hokaido s kari a čočkou, indická polévka s červené čočky

Suroviny:
cibule šalotka, brambory, cizrna, čočka červená, česnek, vývar zeleninový, máslo

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu