Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lehká vaječná pomazánka

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Institut kompliment

Snadný

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 669 kJ /
399 kcal
Bílkoviny22,38 g
Tuky14,46 g
Vláknina4,00 g
Cholesterol 310 mg
Sodík 483 mg
Sůl1,18 g
Sacharidy42,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme, oloupeme a najemno nastrouháme. Krok 2: Smícháme se sýrem cottage a s nasekanou pažitkou. Podáváme na celozrnném pečivu jako snídani.

Zveřejněno 8. 8. 2010

Poznámka autora Institut…

Druh: Recept vhodný pro redukci váhy i pro udržovací režim

Hodnoty (pro 1 porci včetně pečiva):

Energetická hodnota: 1 200 kJ

Bílkoviny: 18 g

Sacharidy: 33 g

Tuky: 9 g

Autorem je Institut redukce a prevence nadváhy kompliment® Brno (www.komplimentinstitut.cz), který pomáhá snižovat tělesnou hmotnost zejména pomocí úpravy stravování. Tato doporučení pro redukci a udržení váhy vychází ze zásad Světové zdravotnické organizace a z 18letých zkušeností.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Lehká vaječná pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NY4p

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Lehká vaječná pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NY4p

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Přidávám bod a foto;-) Pomazánka nám chutnala:yes: přidala jsem nahoru trochu více pórku, pažitku jsem neměla. Malinko jsem dosolila.

Dnes jsem vyzkoušela ke snídani a mňamka :yes::yes:

Výborná moooc :yes::-p

Doporučuji:yes:

Cottage zbožnuji a v kombinaci s vajíčkem vyzkouším;-):yes:

Tématické fráze:
vaječná pomazánka s cottage, dietní vaječná pomazánka, vaječná pomazánka se sýrem, vaječná pomazánka dietní, cotage pomazánka, vajíčková pomazánka s cottage, dietní rajská omáčka, vaječná pomazánka z cottage, lehká vajíčková pomazánka, vaječná pomazánka, vajíčková pomazánka z cottage, dietni vajickova pomazanka, vajičková pomazánka cottage, vaječná pomazánka se sýrem cottage, vaječná pomazánka s cottage sýrem, vaječná pomazánka cottage, vaječná dieta, zdravá vaječná pomazánka, vajecna pomazanka s cotage, pomazánka z cottage a vajec

Suroviny:
rohlík celozrnný, sýr cottage, vejce, pažitka

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu