Suroviny
Porce: 8 stejků
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 268 kJ / 781 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 1,00 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 60 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 162,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso na 3 hodiny do mléka a do lednice. Ztratí trochu rybiny a zkřehne.
Krok 2: Pak opláchnout a osušit. Okořenit a zprudka osmahnout na sádle.Dát do tepla.
Krok 3: Do výpeku dát smetanu, nastrouhat citronovou kůru a lehce provařit. P
Krok 4: ak kousek másla na zahuštění, kdo chce může moukou.
Krok 5: Vše spojit varem a hotovo. Mezitím se mi uvařily brambory, které jsem vařil v bujonu.
Krok 6: Ty scedíme a posypeme bazalkou a servírujeme.
Zveřejněno 23. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tuňák a la žraso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RPWL
Moje poznámka
Tuňák a la žraso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RPWL
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 3 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 4 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 12 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špenátová polévka
brtna před 57 minutami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 1 hodinou
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 1 hodinou
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 2 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 2 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 3 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 4 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 5 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 5 hodinami
Lehký rýžový salát s ledovým salátem
jelima091 před 5 hodinami
Tématické fráze:
tunak sashimi,
tuňák recept,
sashimi recept,
recepty z tuňáka,
jak okořenit tuňáka,
tunak sashimi recept,
sashimi z tuňáka,
tuňák,
tuňák obecný recepty,
podkovy z tuňáka,
tuňák recepty,
tuňák obecný recept,
příprava zmraženého tunáka,
zmrazený tuňák maso recepty,
tunak jak okorenit,
recept zmrazeny tunak,
tunák podkova,
recept tuňák sashimi,
zmražený tuńák,
příprava tunáka
Suroviny:
tuňák,
brambory,
smetana,
sůl,
pepř,
paprika čerstvá červená,
citron,
petržel,
bazalka čerstvá,
salát hlávkový,
citron,
ocet
Komentáře (7)
Bod ode mne tam máš.
A jinak samozřejmě,všechno nejlepší k narozkám.